Image

Uimalaituri, joka toimii myös mökkilaiturina

Uimalaituri on turvallinen ratkaisu rannalla viihtyvälle. Vaikka laituri onkin tehty uimareita silmällä pitäen, kelpaa sen kannella nautia auringon lämmöstä, kesäyön äänistä tai aamu-usvan noustessa kalojen narrauksesta – se toimii erinomisesti myös mökkilaiturina.

Uimalaituria on mahdollista täydentää venelaiturilla tai grillilaiturilla, jolloin kokonaisuus ja rannan käyttö voivat kasvaa tarpeiden mukaan.

Uimalaituri on valmistettu vaihtelevia sääoloja sietävästä kestopuusta. Putkiponttoonien päälle tehty rakenne on parhaimmillaan suojaisilla vesillä - järvellä, joella ja merellä, missä laituri voi myös talvehtia.

Tarjoamme myös joustavat osamaksumahdollisuudet, kuljetuksen ja asennuksen!

Laitureita on vain rajoitettu erä!

Uimalaiturin toimitussisältö

 • Kulkusilta
 • Peruspala
 • Uimalaituripala
 • Köysikaiteet molemmin puolin kulkusiltaa
 • Ankkurointi (perustaso)
Kesätarjous:
6 990 €
ovh. 8 900 €
(sis. alv 24 %)
Image

Hyödynnä lähes 1000 euron etu!

Kannattava laituritarjous

Haaveissa uima- tai mökkilaituri? Nyt kannattaa laittaa laituri kerralla kuntoon. Kaikille laiturin tilanneille Carelia-grilli kaupan päälle!

Tarjous on voimassa 30.6. saakka.

Tartu tarjoukseen

Näin hankit Uimalaiturin

Toimimme niin, että otamme sinuun vielä yhteyttä ennen kauppoja. Keskustelemalla muutamista käytännön seikoista varmistamme, että saat parhaan mahdollisen laiturikokemuksen.

Kerrothan meille lomakkeella, mikäli laiturin tulevassa ympäristössä on jotakin sellaista, mistä meidän on hyvä tietää. Eräitä tällaisia tietoja ovat esim. laiturin kuljetuksen tai asennuksen tarve sekä paikkakunta, mihin laiturin on tarkoitus tulla.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, sillä lisätietojen kysely ei sido sinua vielä mihinkään.

   

  Joustoa maksuun?

  Tee laiturin hankinta nyt, ja maksa se joustavasti osissa. Tarjoamme kaikkiin laituripaketteihin rahoituksen aina 25 000 euroon saakka.

  Rahoituksen tarjoaa Nordea Joustorahoitus.

  Tutustu rahoitukseen
   

  Uimalaiturin kuvagalleria