Tilaus- ja toimitusehdot

1. Yhteystiedot

Pohjan Kruunu Oy
Mäkirinteentie 17 A
36220 KANGASALA

www.pohjankruunu.fi
www.laituri.net
Puh +358 44 376 7881

2. Tilaaminen

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita rekisteröitymättömänä asiakkaana. Tuotteet ovat pääosin fyysisiä tuotteita ja niihin liittyviä palveluita. Ne ostetaan verkkosivuilla ilmoitettujen tilaustapojen kautta, ja maksetaan erikseen ilmoitettujen maksuvaihtoehtojen avulla. Kun asioit verkkosivuillamme ja teet tilauksen, hyväksyt nämä ehdot. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus, josta ilmenee tilaamasi tuote tai palvelu ja sen hinta.

3. Maksaminen
Hankinnat maksetaan joko Nordea Joustorahoitusta käyttäen tai laskua vastaan. Luethan vielä Nordea Joustorahoituksen maksuehdot ja muut tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Laituritilauksista, joihin ei käytetä Nordea Joustorahoitusta, veloitetaan ennakkomaksuna tilauksen yhteydessä 20 % laiturin hinnasta, ja loput sen jälkeen, kun laituri on toimitettu. Toimitus- ja asennuskulut veloitetaan varsinaisen laiturin hinnan lisäksi nettisivuilla olevan hinnaston mukaisesti, ja ne laskutetaan loppulaskun yhteydessä. Loppulaskun maksuehto on 14 pv netto.

Sopimus tilauksesta syntyy verkkokauppiaan Pohjan Kruunu Oy:n ja asiakkaan välille.

4. Toimitus

Toimitusaika sovitaan asiakaskohtaisesti. Asiakkaan tulee varmistaa, että annettu toimitusosoite on soveltuva tuotteen toimitukseen. Asiakkaan tulee ymmärtää, että laiturielementit painavat satoja kiloja ja vaativat todennäköisesti koneavusteisen siirtämisen, ellei niitä lasketa aivan rantaan tai veteen purettaessa. Kohteessa on oltava vastaanottaja paikalla tai vaihtoehtoisesti tulee antaa tarkat ohjeet, joista selviää laiturin laskupaikka. Laituri toimitetaan täysperävaunurekalla, jonka pitää päästä riittävän lähelle haluttua purkupaikkaa (nosturipurku) sekä sen pitää pystyä kääntymään kohtuullisen välimatkan sisällä. Mikäli toimitukseen sisältyy myös asennus, tästä tulee antaa omat erilliset ohjeensa.

Pohjan Kruunu Oy ei vastaa rantarakenteiden (kiinnityspaikan tms) valmistelusta eikä laiturin vesisiirroista, ellei asiasta ole erikseen tehty omaa työtilausta. Toimituskulut ja asentaminen eivät sisälly laiturien myyntihintaan, vaan niistä tehdään asiakaskohtainen palvelutilaus, josta peritään lisäveloitus verkkosivuilla nähtävissä olevan hinnaston mukaisesti. Tuotteet voi myös noutaa Pohjan Kruunu Oy:n tuotantotiloista Kangasalta ja asentaa itse. Tällöin ei peritä toimitus- ja asennuskuluja.

5. Saatavuus

Nettipalvelut ovat saatavissa 24/7, mutta digitaalisista järjestelmistä johtuen, palveluissa voi olla vähäisiä teknisiä viiveitä tai katkoksia. Verkkokauppias ei vastaa palvelun saatavuudesta, paitsi siltä osin, kun sillä on mahdollisuus vaikuttaa sähköisten palvelujen toimittamiseen. Verkkokauppias ei vastaa ostajan teknisistä haasteista tai laitteiden käytön opastuksesta.

6. Peruuttaminen ja palauttaminen
Kaikista palautuksista on aina otettava yhteys asiakaspalveluun, jotta voidaan selvittää, onko tuotteella peruuttamis/palautusoikeutta. Jos tilausta ei ole vielä lähetetty, eikä kyseessä ole räätälöity tuote, tilaus voi olla mahdollista peruuttaa. Peruutuksen osalta pidätämme lähtökohtaisesti oikeuden laskuttaa 10 % käsittely- ja tuotantovarauskulua kauppasummasta.

Jos tuote on ehditty lähettää, palautustilanteessa peruuttamisilmoitus on tehtävä viimeistään 7 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asennuksen purkamiseen ja tuotteen palauttamiseen liittyvistä kuluista vastaa asiakas. Kauppasummasta vähennetään sen palautuksen yhteydessä Pohjan Kruunu Oy:lle palautuksesta muodostuneet kulut. Palautus maksetaan 30 pv kuluessa peruutusilmoituksesta.
Peruuttamisoikeus ei koske asiakkaan antamien mittojen tai erityistoiveiden mukaan räätälöityjä tuotteita, mikäli tuote on jo valmistuksessa.

Tuotteen palauttaminen on mahdollista vain, jos tuote on jälleenmyyntikelpoinen, käyttämätön ja virheetön. Jos tuote on jo asennettu, se katsotaan hyväksytyksi, eikä sitä voi palauttaa. Jos asiakas aikoo käyttää peruuttamisoikeutta ja palauttaa tuotteen, hänellä on huolenpito-velvollisuus tuotteesta. Peruuttamisoikeuden edellytyksenä on, että asiakas on pitänyt tuotteen muuttumattomana ja vähentymättömänä. Jos palautettavaa tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, on Pohjan Kruunu Oy:llä oikeus periä tuotteen arvonalennus aina täyteen hintaan asti asiakkaalta.
Kuluttajansuojalaki edellyttää, että tuotteen mahdolliset palautuskustannukset kerrotaan asiakkaalle etukäteen. Kuitenkin kun kyseessä on nosturia tai kuorma-autoa vaativa kuljetus, kuljetuskustannukset vaihtelevat suuresti etäisyyden, kuljetuksen saatavuuden ja tieyhteyksien mukaan. Näille tuotteille ei voida määritellä etukäteen sitovasti palautuskustannuksia, vaan ne tulee tapauskohtaisesti selvittää kuljetusliikkeen kanssa.

Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta [email protected], tai puhelimella numerosta +358 44 376 7881 (arkipäivinä klo 9.00-16.00).

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset:
Tarkastakaa lähetystä vastaanottaessa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus lähetyksen toimittajan mukaan. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Maksujen palautukset tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.
Palautukset ja peruutukset on sovittava aina kauppiaan kanssa.

7. Reklamaatiot ja riita-asiat
Kaikki reklamaatiot ja mahdolliset riita-asiat hoidetaan ensisijaisesti asiakkaan ja kauppiaan kesken.

8. Tilaajan velvollisuudet

Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tilaus ja toimitusehtoihin ennen tilausta. Tilauksen tekeminen katsotaan tilaus- ja toimitusehtojen hyväksymiseksi.
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin sekä tuotteiden rakenteisiin.

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste kertoo, minkälaisia tietoja voimme sinusta palveluitamme käyttäessäsi kerätä, ja mihin tarkoituksiin voimme tietojasi käyttää. Käyttäessäsi palveluitamme hyväksyt sen, että voimme käyttää tietojasi rekisteriselosteessa esitetyllä tavalla.

1. Rekisterinpitäjä

Pohjan Kruunu Oy

Y-tunnus: 2260615-0

Mäkirinteentie 17
36220 Kangasala

2. Rekisteriasioista vastaava yhdyshenkilö
Timo Juurakko
[email protected]

3. Rekisterin nimi

Pohjan Kruunu Oy, verkkosivuston asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tilauksen tehneiden tai lomakkeella yhteyttä ottaneiden asiakkaiden henkilötietoja käytetään verkkokaupan tilausten, toimitusten, laskutuskäytäntöjen ja muiden asiaan kuuluvien palveluiden hoitamiseen. Sähköpostilistalle liittymiseksi suostumuksen antaneiden henkilötietoja käytetään viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan käyttää myös asiakassuhteiden ja palveluiden hoitoon sekä niiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin voidaan kerätä seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Tiedot asiakkaan tilaamista palveluista
  • IP-osoitetieto tai muu tunnistetieto
  • Ohjelmisto ja laitetiedot (kuten käyttöjärjestelmä, selain tai laite)
  • Evästeiden kautta kerättävät tiedot
  • Muut suostumuksellasi kerättävät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot kerätään lähtökohtaisesti käyttämiemme verkkopalveluiden kautta. Rekisteritietoja voidaan kerätä erilaisilla lomakkeilla, tai erikseen käyttöön tarkoitetuilla palveluilla ja toiminnoilla, joita voivat toimittaa myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.

Rekisteritietoja voidaan kerätä myös muilla keinoin, esimerkiksi erialisten tapahtuminen ja kampanjoiden yhteydessä. Mikäli rekisteritiedot on saatu luovutuksella, ovat niiden käyttötarkoitukset tässä rekisteriselosteessa mainitut. Luovutusten kautta saadut tiedot perustuvat kumppaneilta saatuihin rekisteritietoihin.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Rekisterin luottamuksellisia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, pois lukien ne luotetut kumppanimme, jotka edistävät liiketoimintaamme tai auttavat meitä palveluidemme tarjoamisessa. Näiden kolmansien osapuolien on pidettävät tiedot salassa. Ei-yksityisiä tietoja voimme luovuttaa myös muille osapuolille.

8. Tietojen siirto EU:m tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja voidaan selosteessa mainitun käyttötarkoituksen puitteissa siirtää EU:n tai ETA -alueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriin kerättävät tiedot on talletettu rekisterinpitäjän järjestelmään. Rekisteri on suojattu järjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisään pääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin tietoihin pääsee käsiksi, ja tietoja käsittelemään, vain erikseen nimetyt henkilöt, joilla on tehtäviensä hoidon vuoksi syy käsitellä tietoja.

10. Rekisteröidyn tarkistusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa itseään koskevat, rekisteriin tallennetut tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna. Pyynnön esittäjän on todistettava henkilöllisyytensä pyydettäessä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Rekisterinpitäjä voi oikaista, poistaa, täydentää tai korjata virheellisiä rekisterissä olevia tietoja oma-aloitteisesti, tai rekisteröidyn erillisestä vaatimuksesta. Tietojen korjaaminen rekisteröidyn aloitteesta edellyttää, että rekisteröity ottaa yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan yhteyshenkilöön, ja osoittaa kirjallisesti muutostarpeet. Muutospyyntöjä varten rekisteröidyn on todistettava henkilöllisyytensä pyydettäessä.

12. Muut henkilötietojen käyttöön liittyvät oikeudet
Rekisteriä voidaan käyttää suoramainonta- ja markkinointirakoituksiin. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää hänelle kohdennettu mainonta, pyytämällä tätä erikseen joko suoraan rekisteristä vastaavalta henkilöltä, tai palveluissamme tähän tarkoitukseen olevien sähköisten toiminnallisuuksien, kuten uutiskirjeellä olevan toiminnon, kautta.

Rekisteristä vastaavalle henkilölle osoitettu muutos tulee tehdä kirjallisena. Pyynnön tekijän on todistettava pyydettäessä henkilöllisyytensä. Suoramarkkinointipyynnön kieltäminen ei poista henkilöä rekisteristä. Pidätämme oikeuden muuttaa rekisteriselosteen sisältöä.

Laadittu: 4.2.2021

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi ja esimerkiksi kävijämäärien seuraamiseksi. Eväste on web-selaimen käyttämä pieni tiedosto, jolla voidaan tallentaa tietoja esimerkiksi siitä, mitä linkkejä sivustolla napsautetaan. Evästeet säilyttävät tietoja myös silloin, kun käyttäjä siirtyy verkkosivustolta toiselle. Evästeistä ei voi tunnistaa käyttäjää. Evästeet eivät myöskään vahingoita käyttäjän laitetta.

Käyttökokemuksen parantaminen edellyttää, että sivusto tunnistaa analytiikkaa varten esimerkiksi käyttäjän päätelaiteen tai verkkoselaimen. Toisinaan käyttökokemusta ja helppokäyttöisyyttä parannetaan sillä, että eväste muistaa personoitua sisältöä, helpottaen esimerkiksi tunnistautumista palveluihin.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen, että evästeitä käytetään. Halutessasi voit estää evästeiden käytön verkkoselaimesi asetuksista. Tämä saattaa kuitenkin vaikuttaa sivuston toimintaan ja käyttökokemukseen. Voit myös poistaa evästeet selaimestasi, jolloin evästehistoria poistuu. Huomaathan kuitenkin sen, että evästeitä voidaan silti tallentaa uudelleen.

Sivustomme käyttää Googlen reCAPTCHA -palvelua viestien välittämisessä.
Tutustuthan myös Googlen tietosuojakäytäntöön ja käyttöehtoihin.