Image
Hyödynnä yli 3000 € etu

Rannan Kruunu + Carelia-grilli

Varastomme tyhjenee ja viimeisiä viedään. Nyt täydellisen laiturikokonaisuuden Rannan Kruunut halvemmalla kuin koskaan. Huippugrilli kaupan päälle!

Rannan Kruunu on hieno yhdistelmälaituri, jossa on valmiina kaikki se, mitä laiturilta toivot. Rannan Kruunu yhdistää kaikki laiturimallimme yhdeksi täydelliseksi kokonaisuudeksi.

Rannan Kruunu koostuu uimalaiturista, venelaiturista ja grillilaiturista. Ainutlaatuinen laituriratkaisu laajentaa terassin ja oleskelupaikan veden päälle.

Rannan Kruunu -laituri on valmistettu vaihtelevia sääoloja sietävästä kestopuusta. Putkiponttoonien päälle tehty rakenne on parhaimmillaan suojaisilla vesillä - järvellä, joella ja merellä, missä laituri voi myös talvehtia. Se on hyvä laituri moneen tarpeeseen ja käyttöön.

Tarjoamme myös joustavat osamaksumahdollisuudet, kuljetuksen ja asennuksen!

Rannan Kruunun toimitussisältö

  • Kulkusilta
  • 2 x vierekkäinen peruspala
  • 2 x venepala
  • Uimalaituripala
  • Köysikaiteet molemmin puolin kulkusiltaa
  • Köysikaiteet grillipaikan ympäri
  • Ankkurointi (perustaso)
Tuotantoerä myydään loppuun nyt.
Tarjoushintaan:
8 490 €
ovh. 12 900 €
(sis. alv 24 %)
 

Hyödynnä yli 3000 euron etu!

Kevään kovin laituritarjous

Nyt kannattaa laittaa laituri kerralla kuntoon.
Kaikille Rannan Kruunun tilanneille Carelia-grilli kaupan päälle!

Tuotteita on vain rajoitettu erä.

Tartu tarjoukseen tästä
Haluatko maksuaikaa?

 
Image

Kaupan päälle huippugrilli

Ulkoilmasta, ruoan-laitosta ja yhdessä olosta nauttivan ihmisen ihanteellinen valinta, on kotimainen laadukas Carelia-grilli.

Tulisija voidaan asentaa laiturille sellaisenaan, sillä huuva suojaa tulisijaa sateelta. Parhaat materiaalit takaavat grillin kestävyyden vuosiksi, ja siksi sillä onkin 24 kk takuu.

Suosittelemme grillilaiturille mallia Carelia Grill 9K-80

Tutustu Carelia-grilliin

Näin hankit Rannan Kruunun

Toimimme niin, että otamme sinuun vielä yhteyttä ennen kauppoja. Keskustelemalla muutamista käytännön seikoista varmistamme, että saat parhaan mahdollisen laiturikokemuksen.

Kerrothan meille lomakkeella, mikäli laiturin tulevassa ympäristössä on jotakin sellaista, mistä meidän on hyvä tietää. Eräitä tällaisia tietoja ovat esim. laiturin kuljetuksen tai asennuksen tarve sekä paikkakunta, mihin laiturin on tarkoitus tulla.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, sillä tilauksesi ei sido sinua vielä mihinkään.

 

Joustoa maksuun?

Tee laiturin hankinta nyt, ja maksa se joustavasti osissa. Tarjoamme kaikkiin laituripaketteihin rahoituksen aina 25 000 euroon saakka.

Rahoituksen tarjoaa Nordea Joustorahoitus.

Tutustu rahoitukseen
 

Rannan Kruunun kuvagalleria